Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στο KOObee τα αγαπημένα σανδάλια BIRKENSTOCK!

Μια απλή ιδέα που κάνει τα πόδια σας χαρούμενα για πάνω από διακόσια χρόνια. Αυτά είναι τα original Birkenstock!

Κατασκευάζονται στη Γερμανία από το 1774 και έχουν καταφέρει να τηρήσουν την υπόσχεσή τους: να αισθάνεστε όμορφα όταν τα φοράτε!

Τι τα κάνει όμως τόσο ξεχωριστά;

Το άνω μέρος

δερματα birkenstock

Τα δέρματα που χρησιμοποιεί η Birkenstock έχουν αρκετό πάχος - περίπου 3 χιλιοστά – ωστόσο παραμένουν πολύ μαλακά. Είναι επεξεργασμένα έτσι ώστε να διατηρούν όλες τις πολύτιμες φυσικές ιδιότητές τους. Αν και όλα τα δέρματα είναι φυσικά, διακρίνονται σε κατηγορίες με βάση το οπτικό αποτέλεσμα και την υφή που έχουν σε κάθε ζευγάρι Biskenstock. Το βασικό υλικό, το Birko-Flor, είναι φιλικό προς το δέρμα, αντι-ιδρωτικό και εύκολο στη συντήρησή του. Η εσωτερική πλευρά είναι καλυμμένη από μαλακό freece.

Η Ενδιάμεση Σόλα

Η ενδιάμεση σόλα των Birkenstock αποτελείται από 4 διαφορετικές επιστρώσεις υλικών. Ακριβώς κάτω από το πέλμα σας ξεκινά ένα απαλό, βελούδινο στρώμα δέρματος suede που απορροφά την υγρασία και τη διοχετεύει στη δεύτερη στρώση από ύφασμα jute. Οι ίνες του φυτού jute, αφού ψηθούν και ραφιναριστούν, καθαρίζονται και στη συνέχεια γίνονται εύπλαστες, προκειμένου να μπορέσουν να επεξεργαστούν σε ύφασμα και να χρησιμοποιηθούν για τη σταθεροποίηση του πέλματος και την απορρόφηση της υγρασίας. Στη συνέχεια έρχεται η ευέλικτη, ελαστική σόλα από φελό και latex. Το γάλα latex που λαμβάνεται από το φλοιό του δέντρου καουτσούκ υπό αυστηρότατες προδιαγραφές μεταποιείται σε μια συγκολλητική ουσία που κρατάει συνδεδεμένο τον κοκκώδη φελλό στο πέλμα των Birkenstock. Λόγω του υψηλού βαθμού της αντοχής του ως υλικό, το latex κρατά το πέλμα ελαστικό και εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής στα παπούτσια Birkenstock. Ακολουθεί ακόμη ένα στρώμα από ύφασμα jute που σταθεροποιεί τη σύνδεση με τη σόλα.

Η σόλα

H σόλα των Birkenstock όχι απλά εγγυάται άριστη απορροφητικότητα των κραδασμών, αλλά εξομαλύνει και ανωμαλίες στην επιφάνεια βαδίσματος. Είναι πανάλαφρη και πολύ ανθεκτική.

 

Τα κουμπώματα

πορπες birkenstock

Κάθε πόρπη είναι επιχρισμένη για την προστασία κατά της διάβρωσης έτσι ώστε να μπορεί να αντέξει για πολλά χρόνια αναλλοίωτη. Προκειμένου να είναι σταθερά τοποθετημένες, σφίγγονται επάνω στο υλικό σε τέσσερα σημεία. Οι πόρπες συνδέονται με το πάνω μέρος με τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή: οι σφιγκτήρες καμπυλώνονται προς τα μέσα, έτσι ώστε να βυθιστούν μέσα στο υλικό και δεν είναι πλέον ορατοί ούτε ενοχλούν το δέρμα που έρχεται σε επαφή.

Τα σανδάλια της Birkenstock υπόσχονται να μας προσφέρουν όλη την ευελιξία και άνεση που χρειάζονται τα πόδια μας! 

Αποκτήστε το δικό σας ζευγάρι Birkenstock, εδώ!