Στο koobee.gr βάζουμε τα δυνατά μας για να έχετε την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση!

Απολαύστε τις αγορές σας στο νέο e-περιβάλλον του KOObee, δείτε όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων που σας ενδιαφέρουν και κάντε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Επιπλέον πληρώστε με όποιο τρόπο σας βολεύει, με όλες τις κάρτες, PayPal ή μετρητά στο συνεργαζόμενο courier, χωρίς επιπλέον χρεώσεις! Αποστέλλουμε τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 45€, ή μόνο με 4€ σε άλλη περίπτωση.

Δε σας έκανε το μέγεθος; Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να μπορείτε να αντικαταστήσετε ή επιστρέψετε ένα προϊόν χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με καθυστερήσεις και μεγάλες χρεώσεις. Για το λόγο αυτό, στο KOObee έχουμε κάνει τη διαδικασία αλλαγών όσο πιο εύκολη γίνεται! Αν ένα παπούτσι δε σας κάνει, στέλνουμε το courier να το παραλάβει.. έχοντας μαζί του και το καινούριο! Τόσο απλά! Με ένα ελάχιστο κόστος 5€, αναλαμβάνουμε να σας εξασφαλίσουμε παράδοση του νέου προϊόντος.. στην πόρτα σας!

Είμαστε εδώ για εσάς! Στείλτε μας email στο info@koobee.gr για οτιδήποτε σχετίζεται με την παραγγελία σας ή κάποιο μοντέλο που ψάχνετε και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα! Διαφορετικά, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και τηλεφωνικά, καθημερινά 10πμ-6μμ (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Φύγαμε για fun-shopping!