Τα Crocs™ Work, η professional σειρά του αγαπημένου μας brand, είναι ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματίες.

Η μοντέρνα σχεδίασή τους, μας φέρνει ένα απόλυτα άνετο παπούτσι για το χώρο εργασίας, δημιουργημένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της δουλειάς σας!

Είτε εργάζεστε σε κουζίνα, νοσοκομείο ή ξενοδοχείο, χρειάζεστε ένα παπούτσι που θα ανακουφίσει τα πέλματα και τη μέση σας από την πίεση που δέχονται λόγω ορθοστασίας. Τα Crocs Professionals είναι βασισμένα στην κλασσική σχεδίαση των clogs Crocs, αλλά έχουν κλειστή φτέρνα και κλειστό μπροστινό μέρος ώστε να προσαρμόζονται απόλυτα στο πόδι σας.

Για εξασφαλισμένη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, παρέχουν ενισχυμένη υποστήριξη της καμάρας, ενώ οι κυκλικές προεξοχές στο πέλμα τονώνουν την κυκλοφορία της ροής του αίματος στα πόδια σας. Υποστηρίζουν τέλεια αλλά δεν πιέζουν το πόδι, επιτρέποντάς του να λυγίσει και να επεκταθεί φυσικά.

 

Μεταξύ των άλλων, φιλικών προς την εργασία, χαρακτηριστικών τους συμπεριλαμβάνονται:

* Παχύτερη κατασκευή στο μετατάρσιο για μεγαλύτερη προστασία του ποδιού σας.

* Ανθεκτικά στις μυρωδιές και βακτηριοστατικό υλικό croslite™

* Εύκολα στην αποστείρωση και τον καθαρισμό με νερό και χλωρίνη.

 

Γνωρίστε τα Crocs Specialist, Specialist Vent, Bistro & Bistro Pro, και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες! 

Η ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες στους χώρους της Εστίασης, της Ιατρικής, Νοσηλευτικής, του Τουρισμού!

 

Πέραν ωστόσο των clogs κλειστού τύπου, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες της εργασίας σας, μπορείτε να επιλέξετε και από την κλασσική σειρά ένα clog με τρυπούλες εξαερισμού που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει καλύτερα. Η άνεση θα παραμείνει ακριβώς η ίδια!

Δείτε όλη την κατηγορία εδώ