Καλωσήρθατε στο KOObee!
Καλάθι Αγορών 0,00 €

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

To koobee.gr είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που φέρνει μια νέα διάσταση στην εμπειρία των on-line αγορών.

Με κύριο στόχο την προσφορά προϊόντων αποδεδειγμένης ποιότητας και στυλ, ο KOObee επιλέγει εταιρίες που έχουν ξεχωρίσει διεθνώς για τα προϊόντα τους.

Το koobee.gr είναι εξουσιοδοτημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Crocs στην Ελλάδα, ενώ επιλέγει για εσάς τα πιο ξεχωριστά κομμάτια από τις συλλογές των ιδιαίτερων και αγαπημένων συλλογών Superga και Birkenstock.

Ο KOObee δε σταματά όμως εδώ - συνεχίζει την αναζήτηση στη διεθνή αγορά προκειμένου να εντοπίζει και να σας φέρνει τα αγαπημένα σας προϊόντα!

ΣΤΟ KOOBEE.GR, ΤΟ E-SHOPPING ΓΙΝΕΤΑΙ FUN SHOPPING!

Ο ΚΟΟbee θέλει να κάνει τις αγορές σας πάνω απ' όλα διασκεδαστικές, δημιουργώντας ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον για όλους.

Δώρα, ειδικές προσφορές, διαγωνισμοί και παιχνίδια είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που σχεδιάζει και για τις οποίες θα σας ενημερώνει συνεχώς μέσω των KOObee News αλλά και τη σελίδα του στο Facebook.

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ KOOB-ΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ E-SHOPPING!

Με σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, το koobee.gr έχει λάβει κάθε δυνατή μέριμνα ώστε να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων των χρηστών, όπως εξάλλου αποτυπώνεται και στην πολιτική απορρήτου του καταστήματος.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών το koobee.gr δεν έχει πρόσβαση σε κανένα στοιχείο που αφορά το λογαριασμό σας, καθώς η πληρωμή ολοκληρώνεται σε ασφαλές περιβάλλον που παρέχει το σύστημα ηλεκτρονικής τραπεζικής της Alpha Bank.

ΓΙΑ ΤΟΝ KOOBEE ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ, ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΕΣ!

O KOObee θα χαρεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε σχετικά με τις ηλεκτρονικές αγορές ή τα προϊόντα που επιλέξατε. Σκοπός του είναι να είστε πάντα ευχαριστημένοι! Επικοινωνήσετε μαζί του πατώντας εδώ.

 

Σας ευχόμαστε καλές e-αγορές!

η ομάδα του KOObee.gr